Mfo.nu

Home / Politik / Extra pengar på bankkontot

Extra pengar på bankkontot

Den senaste tiden har många fått det sämre ställt ekonomiskt till följd av politiska beslut, världsläget och inflationen. Det har gjort att många behöver kämpa för att få ihop de pengar som behövs för hyra, mat och andra nödvändigheter. Många känner hopplöshet för att de känner att politikerna inte gör något för att hjälpa.
Men som tur är finns det saker som du själv kan göra för att få in extra slantar på ditt bankkonto, vilket vi berättar mer om nedan.

Belåna dina värdesaker

Har du smycken av äkta guld eller annat material, till exempel silver som har högre värde kan du lämna in dem till belonapantbank.se som tar emot, värderar, belånar och ger betalt för dina äkta smycken. Det hela är enkelt då det enda du behöver göra är att gå in på företagets hemsida och beställa hem ett brev. När du får brevet ett par dagar senare kan du lägga i det smycke, eller smyckena du vill belåna, försegla kuvertet och lägga det på brevlådan. Därefter skickas brevet till företaget som värderar smycket åt dig. Då får du en offert på hur mycket de kan ge för smycket och om du väljer att acceptera erbjudandet får du betalt för det. Du kan välja att sälja det till dem på en gång. Men det finns också möjlighet att lämna in det för pant, alltså att du en dag kan köpa tillbaka smycket från företaget, vilket är ett bra alternativ för dig som behöver pengar men ändå vill ha kvar smycket. Till exempel om smycket är ett arvegods eller om du helt enkelt bara tycker mycket om det.

photoplast-lite